Доставки и Плащания

Доставки

Безплатна доставка при поръчки над 35лв.

При поръчки под 35лв, цената на доставката е 4лв до офис на Спиди и 6лв до адрес.

За момента извършваме доставки само на територията на България.

Чантиманти работи с фирма Спиди, като предлагаме услугата за преглед преди плащане с всички наши поръчки плюс Безплатно Връщане, ако откажете пратката след Преглед в офиса на Спиди или пред куриера на адрес.

Всеки наш клиент може да избере метода на доставка от предоставените опции при завършването на покупката – можете да изберете доставка до офис на Спиди, АПС или доставка до адрес.

Изпращаме всички поръчки на следващия работен ден. Ако имате някакви притеснения по отношение на доставката можете да се свържете с нас.

В случай на това, че не можем да изпълним поръчката поради това, че нямаме наличност от поръчаните стоки, ние ще ви уведомим възможно най-бързо.

Запазваме правото си да изпратим всички артикули закупени от вас с една и съща поръчка в една и съща пратка 🙂

При посочване на неверни данни за кореспонденция и доставка, ние не сме обвързани със задължение за изпълнение на поръчката. Разбира се, ако има грешка в данните ви, ще се постараем да ви открием – на е-мейл или телефон, но ви молим внимателно да преглеждате адреса за доставка (ако не е до офис) и телефона си преди да поръчате 🙂

Плащания

Можете да изберете да платите с наложен платеж в офис на Спиди или на куриера на адрес, както и да платите безпроблемно и сигурно онлайн с карта.