Доставки и Плащания

Доставки

За момента извършваме доставки само на територията на България.

Към дадения момент Чантиманти работи с фирма Спиди, като предлагаме услугата за преглед преди плащане с всички наши поръчки плюс Безплатно Връщане, ако откажете пратката след Преглед в офиса на Спиди или пред куриера на адрес.

Всеки наш клиент може да избере метода на доставка от предоставените опции при завършването на покупката – можете да изберете доставка до офис на Спиди, АПС или доставка до адрес.

Безплатна доставка до офиси на Спиди при поръчки над 15лв. Доставката до адрес при поръчка над 15лв, е 2лв.

При поръчки под 15лв, цената на доставката е 5лв до офис на Спиди и 6лв до адрес.

Стремим се да изпращаме всички поръчки на следващия работен ден, в много редки случай това може да ни отнеме 2 до 3 работни дни. Ако имате някакви притеснения по отношение на доставката можете да се свържете с нас.

В случай на това, че не можем да изпълним поръчката поради това, че нямаме наличност от поръчаните стоки, ние ще ви уведомим възможно най-бързо.

Запазваме правото си да изпратим всички артикули закупени от вас с една и съща поръчка в една и съща пратка 🙂

При посочване на неверни данни за кореспонденция и доставка, ние не сме обвързани със задължение за изпълнение на поръчката. Разбира се, ако има грешка в данните ви, ще се постараем да ви открием – на е-мейл или телефон, но ви молим внимателно да преглеждате адреса за доставка (ако не е до офис) и телефона си преди да поръчате 🙂

Плащания

За момента приемаме плащания само с наложен платеж при получаване на стоката, но услилено работим по това да добавим още опции за плащане за ваше улеснение.